Vanish Oxi Action chrystal white -sarjaa.

 

Chrystal white -jauhe, valkopyykin pelastaja. Lisätään puoli mitallista (mitta tulee purkin mukana) suoraan pesukoneeseen tai esikäsitellään vaate ennen pesua lisäämällä puoli mitallista jauhetta 4litraan vettä. Jauheen luvataan olevan hajusteeton ja sitä se onkin.

Chrystal white jauhe tehoaa ruoho, tee, kahvi, mehu, ketsuppi, veri, punaviini tahroihin.

Jauhetta ei saa käyttää silkille, nahalle, villa- tai silkkimatoille eikä käsitellyille pinnoille. Ei sovellu myöskään tekstiileille, joissa on metalliosia tai palokäsitelty pinta.

Tuote on hajusteeton.

15-vuotias poikamme osallistui jalkapalloturnaukseen, joka pelattiin erittäin sateisena ja kuraisena päivänä. Monta tuntia valkoiset pelisukat jalassa ...ei näkynyt valkoista kohtaa. Laitoin sukat likoamaan chrystal white jauheeseen ja pesin ne. En voinut uskoa silmiäni, miten hohtavan valkoiset sukista jälleen tuli! Mikään muu valkopyykille tarkoitettu aine ei ole tehonnut noin hyvin.

 

Chrystal whitel gel.

Ainetta annostellaan 35ml pesumittaan, joka tulee purkin mukana. (kuvassa läpinäkyvä korkki) Pesumitta laitetaan koneeseen pyykkien päälle.

Chrystal gel tehoaa rasva, kosmetiikka, suklaa tarhroihin ja se on oiva apu myös likaisiin paidan kauluksiin. Sopii myös silkille ja villalle!

Chrystal white gel on joutsenmerkitty.

Itse pyyhkäisin sitä muutaman valkoisen t-paidan rinnuksiin, annoin hetken vaikuttaa ja heitin koneeseen. Tahrat jäivät sille tielle! Olen aina välttänyt ostamasta lapsille (ja miehelle!) valkosia vaatteita mutta jostain syystä he niitä aina haluavat. Moni vaate on päätynyt jo moottoripyörien pyyhkimisräteiksi. Nyt on jo muutama pelastettu, ehkäpä jatkossa valkoiset vaatteet eivät talliimme päädykään?