Olen buzzador, eli testaan tuttujeni kanssa erilaisia tuotteita ja raportoin niistä eteenpäin testin järjestävälle taholle. Ilokseni pääsin mukaan uuteen kampanjaan, eli testaamaan Doven tehohoitoainetta.






Dove Nourishing Oil Care Express supertehohoitoaine ravitsee hiuksia kolme kertaa enemmän kuin tavallinen hoitoaine. Sillä on kaksitehoinen vaikutus, koska sen valko- ja kultaraitainen koostumus sisältää sekä hoitoaineen että hiusten naamion. Kuivat ja pörröiset hiukset tulevat pehmeiksi ja kiiltäviksi ilman rasvaisuuden tunnetta.

Tämän tehohoitoaineen sanottiin olevan "oikea superhoitoaine, joka hoitaa ja ennaltaehkäisee kuivia ja pörröisiä hiuksia tehokkaasti. Hiusten sähköisyys vähenee". Minä aina vähän pienellä varauksella suhtaudun näihin ;) Minulla on pitkät, vaaleat hiukset. Pidän työni takia pipoa päässä monta tyuntia talvisaikaan, joten hiuikseni ovat sähköiset. Hämmästyin erittäin iloisesti käytettyäni Doven tehohoitoainetta ensimmäisen kerran -sehän toimi! Siis ensimmäisen kerran jälkeen jo huomasin eron hiuksissani: sähköisyys oli vähenytynyt huomattavasti, hiukset eivät olleet littanat, päätä pitkin menevät vaan ne olivat pehmeät ja hyvän tuntuiset.

Suosittelen!